Banner

HLB Mempersembahkan

Apa itu DuitSmart

Berdasarkan keputusan soal selidik kami, 53% rakyat Malaysia percaya pengetahuan kewangan mereka 6 daripada 10 atau rendah. 67% tak percaya mereka ada simpanan yang cukup untuk hari susah. DuitSmart dicipta untuk perkasakan Malaysia dalam perjalanan mereka mencapai matlamat kewangan, dengan membuat pengetahuan kewangan jadi mudah dan senang bagi semua.

Di sini anda akan terima topik penting seperti mempunyai skor kredit baik, adaptasi tabiat kewangan terbaik, kesilapan kewangan yang perlu dielak dan banyak lagi panduan berguna. Teruskan membaca untuk ketahui lebih lanjut!

Berdasarkan tinjauan yang dijalankan bersama iMoney

Ketahui Financial Health anda dan buat pilihan belanja bijak

Tahukah anda? Skor kredit baik bantu melayakkan anda untuk pinjaman dan kadar faedah lebih bagus, menikmati tawaran kewangan lebih baik dan lebih peluang.

Periksa Credit Score anda sekarang!

Elakkan komplikasi dalam permohonan pinjaman anda dengan pemeriksaan percuma skor kredit! Klik sini dan ketahui anda punya dalam 3 langkah mudah:

Icon IC
1. Masuk dan muat naik IC anda
Icon Questionnaire
2. Lengkapkan soal selidik pengesahan identiti
Icon Check
3. Lengkapkan soal selidik kewangan

Apabila anda klik link ini, anda akan ditujukan ke laman web iMoney untuk melihat iMoney CreditScore anda. Segala maklumat peribadi yang diberi akan dilindungi mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi (juga dikenali sebagai Personal Data Protection Act 2010 “PDPA”).

DuitSmart dengan panduan kewangan ini

Jargon Buster: Jangan ketinggalan dan ketahui terma-terma kewangan